vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Почитувани матуранти,

Завршувањето на средното образование е многу важен момент за Вас и за сите граѓани. Преминувањето  од адолесценција во фаза на мудрост е многу важен чин. На секое општество му е потребна добро образована и прогресивна младина.
Од срце му посакувам на секој од Вас  да ја избере вистинската насока  за себе, семејството и заедницата. Исто така, се надевам дека секој од Вас утре ќе го продолжи своето патување, бидејќи на овој начин се гарантира светла иднина за себе и за општеството.

Во името на општина Струга, од срце Ви посакувам успех.

Д-р Рамис Мерко

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).