vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Општина Струга започна со дистрибуција на Решение за Данок на имот и комунална такса  – фирмарина за 2018 година.

Одделение за даноци и комунални такси во општина Струга известува дека Решение за Данок на имот за 2018 година, се подготвени и веќе се дистрибуираат до градот и во некои локални населби.

Општина ги повика даночните обврзници да почнат да ги исполнуваат своите обврски.

Канцеларија за односи со јавност,

Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).