vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Од денеска 25.05.2018 се почнува со Реконструкција на постојна четворокрака крстосница во кружна крстосница помеѓу регионален пат P1201 (Струга-Дебар) и регионален пат P2243 (спој со регионален пат P1201-с. Драслајца) или на т.н. место “МОСТОТ НА МОРОИШТА” во општина Струга.

Овој проект се финансира од страна на Општина Струга и изнесува околу 7.7 милион денари.  Oваа инвестиција ќе ја олесни сообраќајот кон поврзаноста на градот Струга со селата околу неа како и избегнување на сообраќајни метеж во ова крстосница.

Канцеларија за односи со јавност,

Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).