vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Претставници од општина Струга и претставници од НПН Проаква Струга  одржаа средба со Амбасадорот на Република Словенија Неговото височество Проф. Др. Милан Јазбец за користење на европските фондови, земајќи ги како пример словенечките искуства како до користење на европските фондови и разгледување на можностите за инвестирање од страна на словенечки компании во Струга.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).