vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Општина Струга во соработка со ЈП Проаква Струга одлучи да ги санира границите на реката Црн Дрим. Оваа иницијатива ја започна Општина Струга за подобрување и подготовка за туристичка сезона.
Општина Струга ќе стори сe за да ги подобри јавните простори и да се врати во подобра состојба, иако овие граници и многу делови од градот се заборавени веќе четири години.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).