vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Градоначалник на Општина Струга, г. Рамис Мерко, заедно пратениците г. Агим Шаќири и г. Јован Митревски внимателно го надгледуваат работењето на патот од мост на Мороишта до влезот на селото Драслајца.
Градоначалникот на Општина Струга беше на терен заедно со пратениците од на лице место внимателно ја следеа реконструкцијата на патот од двете страни од мостот на Мороишта до влезот на селото Драслајца. Ова е инвестиција во соработка со Општина Струга и “Македонија пат “. Дестан Бајрами, одговорен за филијалата на “Македонија пат“, вели дека во деновите што доаѓаат по завршувањето на реконструкцијата, ќе продолжи целосно асфалтирање на коловозот.

Овој пат беше проблематична точка за голем број жители во оваа област и на овој проблем конечно ќе се стави крај.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).