vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Веќе некое време се работи  на асфалтирање и поправка на патиштата во Општина Струга, каде што и денес  Градоначалникот на Општина Струга заедно со г. Кадриу и г. Бајрами излегоа на терен за да одблиску ја надгледуваат  работата на асфалтирањето и рехабилитацијата на патот во Лабуништа, пат со должина од 1400 метри и со просечна ширина од 6 метри.  Овој пат веќе долго време беше проблематичен за жителите на оваа село. Општина Струга во соработка со “Македонијапат“ – допринесоа до оваа инвестиција.

Меѓу другото Кадриу рече дека ваквата соработка со Општина Струга ќе продолжи и за регионалните патишта во општина Струга.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).