vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес, општина Струга беше посетена од страна на учениците на училиштето “Св. Митер Короне “  од Козенца, Италија. Учениците во прашање имаа можност да се информираат за функцијата на општинската администрација, одделениата и работата на вработените во општината. Покрај тоа, тие имаа можност да бидат информирани и за културните наследства и нивната заштита.

Канцеларија за јавни односи
Општина Струга

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).