vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Вчера, Шефот на кабинетот, г-дин Дашмир Насуфи, заедно со Претседателот на Совет на Општина Струга, г. Ресул Каба ја пречекаа италијанската делегација во просториите на Општина Струга.

Во Струга престојува делегација составена од 6 експерти од различни области (градежништво, здраство опрема за болница, истражување и сл.) и одржуваат состаноци со цел консултации, преговори, размена на искуства за започнување на студија и за нова Општа болница во Струга.

Претседателот на Совет на Општина Струга и Шефот на кабинетот ги пречекаа и ги заблагодарија на претставниците на Меридионал Груп за овој ангажман. Тие ги презентираа капацитетите на градот Струга, како туристичка дестинација, а потоа ја објаснија потребата за нова општа болница која ќе има и регионален карактер.

Од општина, присутните внимателно ја посетија актуалната градска болница.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).