vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Cе известуваат сите граѓани на Oпштина Струга дека од 18.02.2019 година, Градоначалникот на Општина Струга, како и раководителите на сектори и одделениа ќе ги примат странките секој:

  • Вторник од 10:00 до 11:30 и од 13:00 до 15:00.
  • Среда од 10:00 до 11:30 и од 13:00 до 15:00.
  • Четврток од 10:00 до 11:30 и од 13:00 до 15:00.

Секоја средба со Градоначалникот и административните службеници ќе се планира и реализира претходно на Пријавница, каде ќе можете да се пријавите со име и презиме, електронска картичка за влез-излез и кој административен службеник сака да го сретне за различни цели.

 

Со почит,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).