vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Синоќа, компанијата задолжена од страна на Општина Струга работеше интензивно на освежување на хоризонталната сигнализација односно на обележување на 🚧 пешачките премини и линии.
Овој проект беше релизиран со цел 🚙 возачите и 🚶🏻‍♂️ пешачите да се движат слободно и без пречки.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).