vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во просториите на Општина Струга,градоначалникот Мерко заедно со директорот на ЈП “Проаква” г.Јетон Шаќири одржаа средба во врска со договорот потпишан од страна на Општина СТруга и Бирото за регионален развој за реализација на проектот Изградба на систем за водоснабдување за долна зона во село Радолишта – завршна фаза.
Станува збор за проект од вредност 3.4 милион денари, за изградба на водоснабдителен систем во должина од 1000 м. Со довршување на новиот водоснабдителен систем ќе се елиминира недостатокот на вода за пиење и евентуалните прекини на водоснабдувањето.
Проекто ќе почне сo реализација веднаш после завршување на тендерската постапка која е во тек.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).