vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член 40 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е
За свикување 27 (дваесет и седма) седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 27 (дваесет и седмата)  седница на Советот на Општина Струга, за 14.08. 2019 год. ( Четврток) со почеток во 10,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:
Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н Р Е Д

1. Акциски план за постапување по заклучоците од 146-тата седница на Владата на Република Северна Македонија по препораките на УНЕСКО
2. Предлог-Одлука за времен прекин на донесување и спроведување на УП и постапки за утврдување правен статус на бесправно изградени објекти
3. Предлог – Одлука за донесување на ДУП Блок 23, УЕ-8 град Струга
4. Барање финансиски помош од Едриличарски клуб – Струга.

Материали од 27 – ма седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son