vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Министерството за животна средина и просторно планирање ја известува заинтересираната јавност дека е изработен и објавен Нацрт – Планот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот регион 2019-2028г.

НАЦРТ ИЗВЕШТАЈ ЗА СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ЗА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ПРИРОДНО И КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ОХРИДСКИОТ РЕГИОН 2019-2028

Природно и културно наследство на Охридскиот регион.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).