vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член  39 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

 

Р Е  Ш Е Н И Е

За свикување 29 (дваесет и девета ) седница на Советот на општина Струга

 

Ја свикувам 29 (дваесет и девета) седница на Советот на Општина Струга, за 24.09.2019 год.                (Вторник)  со почеток во 10,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

Седницата ќе работи, по следниот:

 

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

 

 • Записик од 28  – тата седница на Советот на општина Струга,

 

 1. Измени и дополнување (Ребаланс)  на Буџетот на општина Струга за 2019 година,
 1. Годишна програма и Програма за екскурзии на ООУ „Браќа Миладиновци„ – Струга за учебната 2019/2020 година,
 2. Годишна програма и Програма за екскурзии на ООУ „Јосип Броз Тито„ – Струга за  учебната 2019/2020 година,
 3. Годишна програма на ООУ „Нури Мазари„ – с.Делогожда за учебната 2019/2020 година,
 4. Годишна програма на ООУ „Ашим Агуши„ – с.Радолишта за учебната 2019/2020 година,
 5. Годишна програма и Програма за екскурзии на ООУ „Св.Климент Охридски„ – с.Драслајца за учебната 2019/2020 година,
 6. Годишна програма на ООУ „Единство„ – с.Октиси за учебната 2019/2020 година,
 7. Годишна програма на ООУ „Зини Хани„ – с.Велешта за учебната 2019/2020 година,
 8. Годишна програма и Програма за екскурзии на ООУ „Гоце Делчев„ – с.Јабланица за учебната 2019/2020 година,
 9. Годишна програма на ООУ „Орхан Џемаили„ – с. Г.Татеши за учебната 2019/2020 година,
 10. Годишна програма на ООУ „Мурат Лабуништи„ – с.Лабуништа за учебната 2019/2020 година,
 11. Годишна програма и Програма за екскурзии на ООУ „Гоце Делчев„ – с.Подгорци за учебната 2019/2020 година,
 12. Годишна програма на СОУ „Нико Нестор“ – Струга за учебната 2019/2020 година,
 13. Годишна програма на СОУ “ Д-р. Ибрахим Темо„ – Струга за учебната 2019/2020 година,
 14. Годишна Програма на ЈОУДГ „8-ми Март„ за 2019/2020 година,
 15. Стратегија за меѓуетничка интерграција во образованието и граѓанска вклученост во Општина Струга.
 16. Извештај за работа на МЈП „Проаква„ – Струга, 01.01.2019 – 30.06.2019 година,
 17. Годишен извештај за спроведување на тарифите за услуга за МЈП „Проаква„ – Струга,
 18. Извештај за работа на ЈП „Октиси„ – с.Октиси II квартал 2019 година,
 19. Извештај за работа на ЈПК „Хигиена„ – с.Лабуништа II квартал 2019 година,
 20. Годишен План за вработување за 2020 година на ЈПК „Хигиена„ – с.Лабуништа,
 21. Програма за измена и дополнување на Програмната за јавна чистота на Општина Струга за 2019 година,
 22. Предлог – Програма за зимско одржување на локални патишта и улици во Општина Струга за 2019 /2020 година.
 23. Барање финансиска помош од лицето Неџми Ќазими од с. Г. Татеши,
 24. Решение за запирање на објавување пропис донесен од Советот на Општина Струга.

Материали од 29-та седница

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son