vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член 40 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е
За свикување 35 (триесeт и петата) вондредна седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 33 (триесeт и петата)- вондредна седница на Советот на Општина Струга, за 10.12.2019 год. (Вторник) со почеток во 16,оо часот, во салата на Градоначалникот на општина Струга:
Седницата ќе работи, по следниот:

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

1.Предлог – Одлукa за потврдување на Планот за поделба, ОДУ. Бр. 721/19 од 04.11. 2019 година и потвдување на Спогодбата за присоединување ОДУ. Бр. 722/19 од 04.11.2019 година.

 

Материали од 35-тата седница

 

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son