vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Почитувани граѓани на Општина Струга,

Градоначалникот на Општина Струга, г. Рамис Мерко заедно со Координативниот совет на денешната средба разговараа за економските потешкотии предизвикани од КОВИД 19. Cо оглед на тоа што многу семејства се во изолација и не се во можност да заработат или немаат никакви приход, се одлучи да им се помогне на семејствата кои имаат потреба од социјална помош, доделувајќи им пакети со храна. На иницијативата на градоначалникот се приклучија и неколку локални бизниси кои изразија подготвеност да помогнат.

Сите граѓани кои имаат потреба од ваквата помош, јавете се на директорот на ЈП Водовод и Канализација Струга Јетон Шаќири, на бројот 078 500 151.

Заедно ќе успееме.
#седидома #спасиживот

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).