vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Како секоја недела, така и денес, шефот на кабинетот на општина Струга, г. Дашмир Насуфи одржи координативен состанок со шефот на оделениата и секторите на општинската администрација.
Состанокот имаше информативен карактер, каде што релевантните раководители известија за работата остваренa оваа недела и преземаа нови задачи за тековната работа.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).