vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Општина Струга ве известува дека поднесените барања за безправно изградена објекти поднесени до 2015 и 2016 година имаат рок за доставување на геодетски елаборати до 30 Јуни 2018 година.
Ве молиме во најкратен можен рок комплетиорајте предметите за легализација со соодветните геодетски елаборат овие денови, во спротивно согласност со Законот за бесправно изградени објекти, ќе се донесе Решение за одбивање на барањето.

За подетални информации:
Ерканда Баута – Одделение за правни работи (Канцеларија бр. 30)

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).