vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

На 5 јуни 2018 година, на ракометното игреалиште на градот Струга се одржaa спортски активности каде учествуваа 85 ученици од трето одделение од различни етнички заедници од основните училишта “Ашим Агуши“, “Климент Охридски“, Јозип Броз Тито“ и Браќа Миладиновци“.

Активностите организирани во рамките на Проектот на УСАИД “Унапредување на социјалната кохезија”, која имаше за цел развивање на интеракција меѓу децата и младите како и да се подигне нивото на интеркултурно образование од децата во градинките и основните училишта.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).