vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во рамки на Македонскиот енергетски форум 2018 година во Струга, денес во општина Струга, градоначалникот на општината г. Рамис Мерко на официјален средба го очекува министерот за економија, г. Крешник Бектеши.

На состанокот се разговараше за моменталната состојба на општина Струга, како и за енергетските политики во земјата. Тој рече дека сме во насока создавање правна рамка која ќе обезбеди основа за безбедна национална и регионална енергетска иднина, со многу заеднички проекти со поддршка на меѓународната заедница.

Таквите состаноци ќе продолжат и во иднина.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).