vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Нови реформи во МЈП “Проаква” – Струга. Поддржете ја иницијативата за исклучување од мрежата.
Новиот директор г. Јетон Шаќири донесува одлука да ги исклучи сите оние кои не ги платиле своите обврски кон претпријатието.

Денес, понеделник, 11 јуни, МЈП Проаква – Струга ја започна својата дејност која дава ефект и е поздравена од граѓаните. Денешната активност е фокусирана на правни лица, а истата ќе продолжи и утре за физичките лица. Овој активност ќе се одвива транспарентно, а граѓаните ќе добијат информации за сите остварени случување.

Им благодариме на сите оние кои соработуваа во овој процес.

Акцијата продолжува

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).