vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес, по интервенцијата на градежниот инспекторат на патот Маршал Тито, во близина на зелениот пазар е отстранет  објект кој бил граден илегално, и кој што го попречуваше слободното движење на граѓаните.

Исто така денес е отстранет  и  објектот  ЛАВАЖ  на улица ЈНА, кој е исто така изграден спротивно со законот.

Акцијата денес заврши со отстранување на дел од просториите Ванила Плажа во близина на градскиот стадион крај езерото.

Акцијата ќе продолжи и во иднина.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).