vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Ј  А  В  Е  Н     О  Г  Л  А  С

до

евидентирани невработени лица, за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

 

Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата Општинско-корисна работа, проект  “ Подобрување на квалитетот на образованието во претшколските установи и основните училишта во општина Струга -”  за работно ангажирање со скратено работно време за период од 9 (девет) месеци заради стекнување на вештини и постепено вклучување на пазарот на труд, да се пријават во Агенција за вработување- Центар за вработување Струга.

За повеќе  ЈАВЕН ОГЛАС

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).