vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

S H P A L L J E     P U B L I K E

deri te

personat e pa punë të evidentuar, për kyçje në Programin – Punë e Dobishme Komunale

Thirren të gjithë të evidentuarit e pa punë, të cilët janë të interesuar të kyçen në Programin – Punë e dobishme komunale, projekti „Përmirësimi i kualitetit të arsimit në institucionet parashkollore dhe shkollat fillore në komunën e Strugës” –  për angazhim në punë me orar të shkurtuar në periudhë prej 9 (nëntë) muajsh për fitim të aftësive dhe gradualisht kyçje në tregun e punës, të paraqiten në Agjencionin për punësim – Qendra për punësim Strugë.

Për më tepër SHPALLJE PUBLIKE

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).