vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во рaмките на проектот “Подобрување на управувањето со заштитените подрачја” , УНДП   организира презентација на реализираните и активностите кои се планирани да се спроведат во наредниот период за решавање на проблемот со река Сатеска.

Се покануваат сите заинтересирани страни да учествуваат на настанот кој ќе се одржи во салата на Совет на Општина Струга, во понеделник 17.12.2018, во 12:00 часот.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).