vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Вчера, Градоначалникот на Општина Струга г. Рамис Мерко заедно со шефот на кабинетот г. Дашмир Насуфи во просториите на Општина Струга одржаа состанок со претставникот на независната фондација RYCO г-дин. Алберт Хани.

Целта на состанокот беше во врска со вториот повик за проекти, на кој ќе  присуствуваат претставници од средните училишта на Струга, Охрид, Дебар, Ресен и Кичево.

Станува збор за проект  кој има за цел зголемување на младинската мобилност, како и соработка и активирање на регионално ниво преку неколку информативни сесии.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).