vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Презентацијата организирана од УНДП за решавање на проблемот со реката Сатеска, по барање на организаторите, ќе се одржи на ден 19.12.2018 година во 12:00 часот во салата на Совет на Општина Струга.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).