vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Минатата недела, Општина Струга предводена од градоначалникот Рамис Мерко реализираше неколку градежни проекти.

Со иницијатива на градоначалникот , почнаа да се реалират интезивно реконструкции и асфалтирање на неколку локални патишта во Мислешево.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).