vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Овој пат Општина Струга почна да работи на реконструкција и асфалтирање на оската на патот од кривината на село Калишта кон Хотел Изгрев, со должина од околу 1 км, така што сообраќајот во овој дел ќе се развива без пречки.

Воедно се поправуват и асфалтират дел од оштетените патиштата од с. Калишта до влезот на селото Радожда.
За градот што го сакаме продолжуваме и понатаму со ваквите инвестиции..

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).