vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Këtë herë Komuna e Strugës ka nisur punimet për rekonstruimin dhe asfaltimin e aksit rrugor nga kthesa në fshatin Kalishtë në drejtim të Hotel Izgrev me gjatësi rreth 1 km ashtu që zhvillim i komunikacionit në këtë pjesë do të kryhet pa pengesa.

Në të njëjtën kohë po riparohen dhe asfaltohen pjesë të rrugëve të dëmtuara deri në hyrje të fshatit Radozhdë.

Për qytetin që duam vijojnë edhe më tej investime të tilla.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).