vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

По повод Меѓународниот ден на ромската заедница, ромските здруженија организираа низа активности во центарот на градот, кои ги одразуваат ромските традиции, култура и историја низ годините.

8 април служи за да нè потсети дека и ромската заедница е дел од нашето општество, па затоа мораме да ги поддржиме и да им дадеме можност да се вклучат како и сите други.

Почитувани граѓани од ромска националност, нека Ви е честит празникот!

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).