vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Не им беше доволно што уништија се останато , па ја уништија и природата и планините со изградби на каменоделници, и затоа денес стигнавме до оваа алармантна состојба.

7 од 8 каменоделниците се изградени со дозвола  на поранешната власт во текот на нивниот 4 годишен мандат.

Одговорноста треба да се бара кај тие што дадода согласност и дозвола за да денес сме во оваа состојба.

Општина Струга ќе ги спроведе сите можни законски постапки и процедури почитувајќи ги правата на жителите на село Лабуништа за чиста околина,  и на одговорните ќе им се бара одговорност за нивните постапки.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).