vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Përveç që shkatërruan gjithçka u morën dhe me bukuritë natyrore.

Shkatërruan malin duke krijuar gurore dhe sot arritëm në gjendje alarmante.

7 nga gjithsej 8 gurore, lejet janë dhënë nga qeverisja 4 vjeçare e mëparshme.

Përgjegjësin duhet kërkuar tek ato që dhanë pëlqim dhe lejuan që sot të kemi atë pamjë.

Komuna e Strugës do të shoh të gjitha mundësitë ligjore dhe proceduriale duke respektuar  të drejtën e banorëve të Llabunishtës  për të pasur një mjedis të pastër , andaj shkaktarëve do tu kërkohet llogari dhe të mbajnë përgjegjësi për këto veprime.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).