vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

На барање на населението на с.Лабуништа покрај новата спортска сала градоначалникот на Општина Струга, почна со изградба на заштитен зид со ограда. Гадоначалникот Мерко уште еднаш оствари проект кој беше побаран од страна на жителите со цел да се зголеми безбедноста на минувачите, децата или самите жители.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).