vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во мое лично име и во име на Општина Струга по повод 4 јули , Денот на независноста на Соединетите Американски Држави им ги пренесувам најискрените честитки на американскиот народ .
Потпишувањето на Декларацијата за независност на 4 јули 1776 година не е само најзначајниот настан во историјата на американската нација, туку и една од најважните станици на патувањето на цивилизацијата и најголемата вредност на човечкото општество, на слободата, демократијата и просперитетот.
Од Струга со највисока почит и чест, Среќен 4 јули Америка.

Со почит,
Д-р. Рамис Мерко
Градоначалникот на Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).