vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Јавна расправа за

Нацрт- Планот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот регион 2019-2028г

Нацрт-Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за планот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот регион 2019-2028г

12.11.2019г.,Сала на Советот на општина Струга, 15:30 часот

 

програма

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).