vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

  • 06/07/2018
  • 20:30
  • Strugë

“Këngë Jeho” është festival i i këngëve dhe valleve popullore që mbahem më shume se 15 vite në Strugë.

Adresa: Rruga e Misleshovës nr. 250 Strugë

Tel. 071 390 965