vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş


 • TURIZËM

  FORMULAR nr.1 – Kërkesë për regjistrim në regjistrin e ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë 2018

  FORMULAR nr.2 – Kërkesë për kushte minimale teknike dhe kategorizim 2018

  FORMULAR nr.3 – Kërkesë për çregjistrim nga regjistri i kategorizimeve 2018

  FORMULAR nr.4 – Kërkesë për normativa të ushqimit dhe pijeve 2018

  FORMULAR nr.5 – Plotësimi i të dhënave statistikore turistike 2018

  FORMULAR nr.6 – Përcaktimi dhe pagesa e taksës turistike 2018

  FORMULAR nr.7 – Deklaratë për informatë publike të ciceronëve turistikë 2018″


 • TATIME


 • FINANCA

  FORMULAR – Kërkesë për mjete financiare


 • AMBIENT JETËSOR

  Pasi  formulari nuk është i njëjtë për të gjithë projektet do ju lusnim që formularin nvarësisht prej projektit tuaj  ta merrni ne objektin e Komunës së Strugës.

  Ju faleminderit


 • INSPEKTORATI

  FORMULAR – Kërkesë deri te Inspektoriati i komunës