vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Lajme

Shqyrtim publik PK nr. 2829/3, 2829/25, 2829/26, 2829/27,2829/28 dhe pjesë të pk nr. 2830/1, KK Strugë, v.q. Popovo Bllato, Komuna e Strugës.

NJ O F T I M Për realizimin e shqyrtim publik të Projektit urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik me destinim G2-industri e lehte farmaceutike dhe prodhime ushqimore, prodhimet konditoriale, pije joalkoolike, ujë, përpunim I prodhimeve tëkopshtit dhe frutave, duhan etj, në pjesë të PK nr. 2829/3, 2829/25, 2829/26, 2829/27,2829/28 dhe pjesë të pk nr. […]

Njoftim

Njoftohen të gjithë personat fizikë dhe juridike që kanë vendosur pajisje urbane pa Miratim të lëshuar nga ana e Komunës së Strugës, MENJËHERË t’i largojnë të njëjtat dhe ta kthejnë hapësirën në gjendjen e mëparshme.Të gjithë personave që nuk do të veprojnë na pajtim me këtë Njoftim, do t’u shqiptohet Gjobë në para në bazë […]

Lexo lajmet tjera