vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

  • 26/06/2019
  • 11:00
  • Këshilli i Komunës së Strugës

Ju ftojmë të merrni pjesë në takimin informativ pas seancave informuese mbi proçesin e konsultimit me qëllim mbledhjen e ideve për projekte strategjike në kuadër të Programit ndërkufitar midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë në kuadër të Instrumentit para-aderues-IPA 2014 -2020.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).