vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Kompetencat e kryetarit mund të ndahen në dy pjesë: punët në kompetencë të komunës dhe udheheqja e administratës komunale.

Në kryerjen e kompetencave të komunës, kryetari i komunës

 • përfaqeson dhe prezenton komunën
 • kontrollon ligjshmërinë e dispozitave të këshillit
 • publikon dispozitat në gazetën zyrtare të komunës
 • siguron kryerjen e vendimeve të këshillit të komunës
 • siguron kryerjen e punëve, të cilat me ligj i jane deleguar komunës
 • deri te këshilli i komunës, dorezon iniciativa dhe propozime për sjellje të dispozitave
 • propozon buxhetin dhe llogarinë vjetore të buxhetit të komunës
 • bën realizimin e buxhetit të komunës
 • emëron drejtorë të ndërmarrjeve publike të themeluara nga ana e komunës, me ndihmë të konkursit
 • rregullisht informon këshillin e komunës për kryerjen e obligimeve të tij në pajtim me statutin e komunës
 • zgjidh punë administrative për të drejta, obligime dhe interese të personave juridik dhe fizik. Për kryerje të kësaj kompetence, kryetari i komunës mund të autorizojë nëpunës,udhëheqës zyrtarë të drejtojë procedurën dhe të vendosë në punë administrative, si dhe të nenshkruajë.

Gjatë udheheqjes me administratën komunale:

 • jep propozim-vendim deri te këshilli i komunës për organizim të administratës së komunës
 • sjell rregullore për sistematizim
 • udhëheq me administratën e komunës
 • vendos për punësim, të drejtat, obligimet dhe përgjegjësitë e të punësuarve, nëse nuk është përcaktuar ndryshe me ligj tjetër.

bahis Casino Siteleri Baymavi paykwik экскурсии из мармариса остров клеопатры Marmaris excursions dalaman airport transfers paykwik paykwik satın al paykwik al ucuz paykwik paykwik fiyatları Paykwik Nedir? paykwik bozum