vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во посета на општина Струга беа учениците од ОУ „Браќа Миладиновци“- Струга. Тие беа пречекани од страна на градоначалникот г. Рамис Мерко.
Учениците имаа можност да се запознаат со работата и разните функсии на општината, истотака беа во можност да се информираат и за идните проекти на општината за јавни услуги, образование, зелени површини, управување со отпад, водоснабдување и сл. Меѓу друго, учениците имаа спремани и песни посветени на неуморната работа на работа на градоначалникот на општина Стуга.
На овој состанок, учениците беа придружeни од нивните  наставнички и зам. директорот на училиштето.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).