vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Komuna e Strugës ka nisur me shpërndarjen e vendimeve të Tatimit në pronë dhe taksë komunale – firmë për vitin 2018

Njësia për administrimin e tatimeve dhe taksave komunal në komunën e Strugës njofton se Vendimet e Tatimit në Pronë për vitin 2018, janë bërë gati dhe tashmë kanë filluar të shpërndahen në qytet dhe në disa vendbanime lokale.
Komuna u bënë thirrje tatimpaguesve që të fillojnë ti kryejnë obligimet e tyre.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).