vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Komuna e Strugës në bashkëpunim me NPN Proaqua Strugë kanë vendosur të sanojnë bordurat e Drinit të Zi. Kjo iniciativë është nisur nga ana e Komunës së Strugës për përmisimin dhe përgaditjen për një sezon turistik.
Komuna e Strugës do të bëjë gjithçka që hapsirat publike të përmisohen dhe do të kthehen në gjendje më të mirë edhe pse po këto bordura dhe shumë pjesë të qytetit u harruan për 4 vite.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).