vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во петок во просторите на Општина Охрид се одржа состанок меѓу претставниците на Министерството за животна средина и просторно планирање, и стручни лица од Општините на Струга, Охрид и Дебрца во врска со подготовка на план за управување со Охридското Езеро.

На состанокот се дадоа сугестии за изработката на планот со посебен фокус на критичните точки. Планот има за цел обновување и прогласување на Охридското езеро за заштитено подрачје и номинирање во Рамсаровата листа.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).