vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Të premten në ambientet e Komunës së Ohrit u mbajt një takim me përfaqësues të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor me ekspertë nga Komuna e Strugës, Ohrit dhe Debrcës në lidhje me përgatitjen e një plani për menaxhimin e liqenit të Ohrit.

Në takim u dhanë sugjerime për hartimin e një plani me përfshirjen e pikave kritike. Plani synon ripërtëritjen dhe shpalljen e Liqenit të Ohrit për zonën të mbrojtur dhe emërim në listën Ramsar.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).