vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во текот на изминатите неколку дена, екипите на ЈП„Комунално“ Струга од секторот за уредување на јавните зелени површини ги продолжија своите активности за редовното уредување на тревните површини, дрворедите и цветните леи во градот, како и на кејовите на реката Црн Дрим.
Активностите се реализираа на повеќе локации во градот.
Во рамките на тие активности екипите на ЈП„Комунално“ Струга извршија кастрење на гранки – уредување на крошните на дрвјата, косење на тревните површини и садење цвеќа – дополнување на цветните леи долж шеталиштата на кејовите.

ЈП „Комунално“- Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).