vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Gjatë disa ditëve të kaluara,ekipet e NP Komunale Strugë të sektorit për rregullimin e sipërfaqeve të blerta të qytetit,i vazhduan veprimtaritë e tyre për rregullimin e rregullt të sipërfaqeve me bar,rrugëve me pemë dhe kurorat e luleve në qytet,si dhe në molet e lumit Drin i Zi.
Veprimtaritë u realizuan nëpër shumë vende të qytetit.
Në kuadër të veprimtarive të atilla ekipet e NP Komunale Strugë kryen prerjen e degëve-rregullimin e majave të pemëve,kositjen e sipërfaqeve me bar dhe mbjelljen e luleve-plotësimin e kurorave të luleve përgjatë shëtitoreve.

NP Komunale Strugë

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).