vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Врз основа на член 40 од Законот за локалната
самоуправа, („Службен весник на Република Македонија„
бр.5/02), Претседателот на Советот на општина Струга,
донесе

Р Е Ш Е Н И Е за свикување на вонредна седница на Советот на општина Струга
Ја свикувам вонредната седница на Советот на
Општина Струга, за 09.02.2023 година (четврток) со
почеток во 12:00 часот, во големата сала на Советот на
општина Струга:
Седницата ќе работи по следниот

Д Н Е В Е Н Р Е Д

  1. Одлуки по повод земјотресот во Република
    Туркије и Република Сирија.

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Арбереша Влаши

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).